50 kmSTART VAN DE 50 KM

De start van de 50 km zal plaats vinden tussen 6 u. en 7:50 u.  Bij aankomst parkeer je je auto netjes op de parkings rond het stadion.  Let goed op de grote borden die er staan  geven het parkinggedeelte aan waar je je auto hebt achter gelaten.

PparkerenARKEREN BIJ DEZOTTE50VANGHEEL

Parkeren bij dezotte50vangheel is helemaal geen probleem. Rond de lokalen van ASV Geel zijn heel wat parkeerplaatsen waar je je auto veilig kan achterlaten.

wandelingKORTE WANDELINGEN

Korte afstanden  : bij dezotte50vangheel worden de wandelaars van de korte afstanden in de watten gelegd.
bij je inschrijving krijg je het volgende mee van ons :

FIETfietsSEN NAAR DEZOTTE50VANGHEEL

Kom je van niet te ver en wil je dezotte50vangheel bereiken met de fiets. Geen probleem.
In de buurt van het stadion van ASV Geel zijn fietsstallingen genoeg.  Let wel op leg je fiets goed op slot er is geen toezicht gedurende de dag op deze fietsenstalling

bevoorradingWAT GA JE ALLEMAAL ETEN TIJDENS DE 50 KM

Honger ga je niet lijden tijdens deze 50 km tocht.  De organisatie heeft er alles aan gedaan om een degelijke bevoorrading te voorzien.  Voor elk wat wils.  Let wel op : bij het vertrek krijg je een bevoorradingsbandje.  Dit moet goed om je arm zitten en mag niet uit kunnen zonder het door te knippen. 

rode kruisRODE KRUISPOSTEN

Er zijn 2 rode kruisposten voorzien op de 50 km wandelingen.  1 op de post van Winkelomheide (na ongeveer 30 km) en 1 op de aankomstplaats. Je kan altijd bij hen terecht moest je verzorging nodig hebben.
Luister ook steeds naar hun advies in verband met het verder zetten van de tocht moest je problemen hebben onderweg.

bagageINLEVEREN VAN JE BAGAGE

Wandelaar van de 50 km kunnen als ze dit willen hun bagage invleveren.  50 km is niet niks om te wandelen.  Mogelijk is het nodig om tijdens de wandeling eens van kledij of schoeisel te wisselen.