Deze pijlen volg je tijdens de korte wandelingen

 

eerst deze  pijl geel dan deze  WhatsApp Image 2023 05 18 at 13.12.25 

vervolgens

deze 

 WhatsApp Image 2023 05 18 at 13.12.26Deze pijlen volg je tijdens de 50 km

 

pijl geel

 

Waterbevoorrading op de posten van de 50 km

waterflesSinds vorig jaar voorzien we op de posten geen water uit flessen meer.  Enkel op de bevoorradingsposten waar we frisdrank of sportdrank voorzien zullen er nog plastick bekers ter beschikking zijn.
De reden waarom we dit doen is om zo weinig mogelijk plastick afval te hebben en omdat de overheid dat van ons verwacht.  Op elke post zullen er voldoende wateraftappunten zijn om je te bevoorraden.

Het is dus belangrijk dat je als wandelaar je eigen drinkbus meebrengt die je thuis al vult en die je dan als ze leeg is kan vullen aan de wateraftappunten. 

 

Fietsen naar dezotte50vangheel

fiets
Kom je va
n niet te ver en wil je dezotte50vangheel bereiken met de fiets. Geen probleem. Er is voldoende plaats om je fiets op een veilige plaats weg te zetten.  Let wel op leg je fiets goed op slot er is geen toezicht gedurende de dag op deze fietsenstalling.  We raden ook iedereen aan die in de buurt van het terrein van Pula woont met de fiets te komen of je te laten brengen.  Op die manier zorg je ervoor dat onze parkings niet overbezet geraken.

 

Rode kruisposten

rode kruis
Er zijn 2 rode kruisposten voorzien op de 50 km wandelingen.  1 op de post van Bel (na ongeveer 30 km) en 1 op de aankomstplaats. Je kan altijd bij hen terecht moest je verzorging nodig hebben.

Luister ook steeds naar hun advies in verband met het verder zetten van de tocht moest je problemen hebben onderweg.

 

Bevoorrading op de posten van de 50 km

bevoorradingHonger ga je niet lijden tijdens deze 50 km tocht.  De organisatie heeft er alles aan gedaan om een degelijke bevoorrading te voorzien.  Voor elk wat wils.  Let wel op : bij het vertrek krijg je een bevoorradingsbandje.  Dit moet goed om je arm zitten en mag niet uit kunnen zonder het door te knippen. 

Laat bij elke bevoorradingspost zeker dit bandje zien.  Een greep uit onze bevoorrading :

Water, cola, koffie, sandwiches, eieren, suikerwafels , bananen, pasta, rijsttaartjes, appel, soep, het biertje Vals Paterke, snoep, sportdrank, Ijsje.
Geniet ervan en doe tijdens de tocht genoeg kracht op om zeker te kunnen aankomen.  

De organisatie kan bij de voorbereiding wijzigingen aanbrengen aan de bevoorrading moest dit nodig zijn.

 

Inleveren van je bagage

bagageWandelaar van de 50 km kunnen als ze dit willen hun bagage invleveren.  50 km is niet niks om te wandelen.  Mogelijk is het nodig om tijdens de wandeling eens van kledij of schoeisel te wisselen.
Je kan in de buurt van de check-in bij je vertrek je bagage inleveren.  De organisatie zal er voor zorgen dat je bagage terecht komt op de post Bel na ongeveer 30 km wandelen.  Je bagage kan je daar terug vinden in de aanhangwagen van KWB Larum onder het bord "bagage in".  Vervolg je je wandeling laat dan je bagage achter bij het bord "bagage uit" in de bestelwagen die daarvoor klaar staat.. 
Zo kunnen we ervoor zorgen dat je bagage netjes en op tijd terecht komt bij de aankomstplaats.